Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

to jediploma To ξεδίπλωμα της γης


to jediploma
To ξεδίπλωμα της γης
Έν όσο εμείς διασκεδάζουμε, χρησιμοποιώντας στοιχεία βγαλμένα απ τα εσωτερικά σπλάχνα της γης.. Μια νέα ενέργεια τώρα περιβάλει εμάς και όλες τις   υπάρξεις που ζουν και τρέφονται στην επιφάνια της. .Εμείς και όλες οι (''επιφανειακές'') υπάρξεις,  δεχόμαστε την (εσωτερική) ακτινοβολία από στοιχεία που δεν είχαν αντικρίσει μέχρι τώρα,  το ηλιακό  φως! Τα ανθρώπινα όντα κατεβαίνουν στα σπλάχνα της γης, για να ανεβάσουν αυτήν την ενέργεια  ανακατεύοντας έτσι  και αναβαθμίζοντας το φυσικό περιβάλλον της ατμόσφαιρας σε υψηλότερες συχνότητες απ αυτές της χοντροκομμένες των Ηφαιστίων, και τεκτονικών πλακών, επιταχύνοντας έτσι, το ξεδίπλωμα των στρωμάτων του πλανήτη. Πχ η εξόρυξη του πετρελαίου και του χρυσού καθώς και των υπόλοιπων πετρωμάτων άνθρακας κλπ, .. Όλα αυτά που μας κάνουν εύκολη την ζωή, και της δίνουν νόημα,  αναπτύσσοντας τους  πολιτισμούς  μας , βρίσκονται κάτω απ την γη. Δεν είναι καταπληκτικό!  Η περιέργεια , η διέγερση , η επιθυμία μας συντελεί στο άνοιγμα των σπλάχνων της γης, φέροντας τα σε  επαφή με τις ηλιακές ακτίνες. Αυτό κάνει τον πλανήτη μας να φαίνεται μες την νύχτα από μακριά, σαν ένα ολοφώτεινο ζωντανό διαστημόπλοιο, διευρύνοντας το  σύστημα  αντιλήψεις του πλανήτη, .
Ta anthropeina onta...Τα ανθρώπινα όντα διασκεδάζουν μάχονται αναπαράγονται ωφελούμενα τον πλανήτη , απ τον οποίο έχουν κατά σάρκα δημιουργηθεί. Αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης, αν δεν εκπλήρωναν κάτι ουσιαστικό στο σύμπαν , από το να τσακώνονται μεταξύ τους, και να αλληλοσκοτώνονται.
Ο πλανήτης ανανεώνεται με ποιο ανώδυνο τρόπο, και αυτό  προσφέρει διάρκεια και  ισορροπία στο υλικό μας σύστημα , Δεν χρειάζεται πλέων το σφαγμένο αίμα, διότι μεγάλο μέρος του πλανήτη μας, καλύπτεται πλέον αρκετά από αυτό.. Αυτό όπως και η λάβα κάλυψαν την ραχοκοκαλιά της γης. Δημιουργώντας ένα ανεκτό συνειδησιακό απόθεμα αυτογνωσίας. (Κηρύκιο του ΕΡΜΗ)   Έτσι εκδηλώνεται το πνεύμα μέσα απ αυτήν την ασυνείδητα αρχικά κινήσει και πλέων συνειδητή αυτόν τον καιρό. Αυτά συμβαίνουν σε συμφωνία με την Συμπαντική ακεραιότητα και εξέλιξη , του αναδιμιουργούμενου και συνεχώς  ανανεούμενου γνωστού μας κόσμου, ακατάπαυστα. Είναι όλα κάτω απ την πρόταση, του, (''Τα πάντα εν σοφία εποίησε''),! Ακολουθώντας προδιαγραμμένες αστρικές συνεδρίες, οι τροχιές των άστρων διεγείρουν την πανίδα τους προς το ζητούμενο αποτέλεσμα, ώστε να διέρχονται τις φάσεις ανανέωσης και διατηρήσεις τους, όσο το δυνατόν, ανεπαίσθητα και αναίμακτα, δίχως τον πόνο  και την αγονία που στην αρχική φάση της δημιουργίας τους, είναι απαραίτητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

HTML

Powered By Blogger