Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ Β΄ αυξάνεστε και να πληθύνεστε.


ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ Β΄
Δεν θa επιμείνω στην παραπάνω σκέψη, όσων αφορά την εξέλιξη της γης με τον τρόπο που προανέφερα στη προηγουμένη  ανάρτηση, , γιατί είναι μια εικασία πού αδυνατώ να αποδείξω με επιστημονικό τρόπο. Γι αυτό άλλωστε κάνω νύξη για τον επιστημονικό κόσμο.
 Θυμηθείτε ότι όταν ο Ιούλιος Βερν έγραφε για ταξίδια στο διάστημα δεν είχαμε ανακάλυψη ούτε καν το αεροπλάνο. Ίσως κάποιοι από σας να έχουν εμβαθύνει αναλυτικά στην ζωή του σύμπαντος, έχοντας ξεπεράσει την στενή ιδέα ότι εμείς είμαστε η αρχή και το τέλος. Ακόμα και έτσι πάλη αυτό το εμείς, θα απαντούσα, όχι εμείς αλά η σκέψη μας , πλάθει αυτήν tin ιδέα, δημιουργώντας αυτήν stereotype άποψη.
Η σκέψη μας λιπών είναι κάτι ιδιαίτερο που αναπτύσσεται μέσα μας και μας κάνει να υιοθετούμε ή να απορρίπτουμε  λειτουργούς και επόπτες, αρωγούς και επαίτες. Αυτή η σκέψη είναι το άρωμα που ενώ δεν φαίνεται εξουσιάζει την ζωή μας.  Επιμένω σε αυτό. Ότι καταρχήν είμαστε απαραίτητοι χωρείς να χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις. Αυτό ελπίζω να συγκινήσει κάποιους ώστε να ξεκινήσει μια συζήτηση βαθιά και ειλικρινείς για τον αντικειμενικό ρόλο των ανθρώπων στην ύπαρξη των κόσμων.
Στη σκέψη μας, και όχι συνέχεια , είναι ο Δημιουργός και το δημιουργούμενο. Στην σκέψη μας είναι και αναπαράγονται οι θεοί και οι δαίμονες.. Στην  σκέψη μας η  έννοιες η ηθική οι νόμοι η αμαρτία και η σωτηρία. Τα σύμπαντα όλα ότι υπάρχει και ότι δεν υπάρχει είναι στην σκέψη μας , και είτε αναπαράγεται είτε απορρίπτεται.
 Αυτό το αδιόρατο πλέγμα των σκέψεων όλων των ανθρώπων είναι σαν "σκέψη" κάτι συγκλονιστικό.! Διότι είναι ενέργεια και σαν ενέργεια ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε αν βλάπτει και σε τη ωφελεί !
Δεν εξετάζω εδώ από που και πώς παράγεται , ας το κάνει κάποιος άλλος αυτό. Απευθύνομαι σε όσους κατανοούν ότι σκέφτονται , και ότι παθαίνουν ανάλογα το  πως σκέπτονται. Και δεν έχει σημασία το σύνολο  των αρνητικών η θετικών σκέψεων όσο έχει το σύνολο της παραγωγής της ανθρώπινης σκέψεις. Και επειδή δεν θέλω να καταπιαστώ με το αν σκέφτονται τα υπόλοιπα πλάσματα, για μένα ναι σκέπτονται, κάνω λόγο αυστηρά για την ανθρώπινη σκέψη, επειδή είναι πια αυτονόητο ότι σκεπτόμαστε, για να εστιάσουμε καλύτερα την προσοχή μας σε αυτήν, και αυτό το ονομάζω ανθρωπεία. Και φυσικά δεν θα κολλήσουμε στον τίτλο, μα μέχρι να οργανώσουμε το θέμα μας, αφήνω αυτών σαν παραπομπή στο ακριβός της συζήτησης μας.
Τα αξιώματα σήμερα άλλα τείνουν να επαναπροσδιοριστούν και άλλα να εξαφανιστούν ευ όσων εμποδίζουν την ρέουσα πραγματικότητα΄ είμαστε κάθετη και αυστηρή σε ότι δεν αφήνει χώρο  στην ύπαρξη να αναπνεύσει και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε αυτό απ την στιγμή που το σκεπτόμαστε.
Και να τη σκέπτομαι τώρα.
Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν αγαπάω την γιαγιά μου αλά δεν νομίζω ότι εάν σώσω την γιαγιά μου σώνω και όλες τις γιαγιάδες του κόσμου, αντίθετα θεωρό ότι σώζοντας τις γιαγιάδες ολόκληρου του κόσμου σώνεται στα σίγουρα, και η δικιά μου...
Μην τρομάζετε αν κάποιος κοντινός είναι φυτό . Διατηρήστε την ύπαρξη του μέχρι η μοίρα να αποφασίσει την έξοδο του. Εκτός αν θέλετε να τον ξαποστείλετε για να αρπάξετε την παρουσία του. Οι άνθρωποι όλοι, θα αποχωρούν, από δω και πέρα,  πλήρeiς ημερών  και αυτό δεν το παζαρεύουμε. Όσο για σας που έρχεστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, αν και δεν συμφωνούμε,  κάνουμε χώρο σεβόμενοι και υπερασπίζοντας την άνευ όρων  ατομική σας  ελευθερία .
Ο πλανήτης κάνει ένα μεγάλο βήμα και αυτοί που θα το ακολουθήσουν θα πληρωθούν άπειρες φορές ποιο πάνω, απ αυτά που θα χάσουν,  για να αντισταθμισθεί το κόστος που υπάρχει μες σε αυτήν την μεγάλη μα αθέατη  κινήσει.
Η γη  χρειάζεται όλους τους ανθρώπους πάνω και κάτω απ αυτήν. Νεκρούς και ζωντανούς. Όλους ανεξαιρέτως. Και αυτό είναι αναπότρεπτο...Σας πληροφορώ ότι σχεδόν κάθε που φορά που κοιμάμαι βρίσκομε αντιμέτωπος με την διατήρηση της ζωής η την εξαφάνιση της. Επισκέπτομαι τα σιχαμένα κελιά των βασανιστηρίων και έρχομαι αντιμέτωπος με του βασανιστές , και τους βασανιζόμενους. ο  Βίλχελμ  Ράιχ, και ο Ιησούς χριστός,  βρίσκονται στο πλευρό μου για να εξαφανιστεί η παραπληροφόρηση και για να αποκατασταθεί η αλήθεια του αντίχριστου και του θηρίου και των πράσινων αλόγων.  Διότι τα γραφτά μου είναι ολοκάθαρα και δεν υποβαστάζονται ούτε κατευθύνονται από τα κάθε είδους βελτιωτικά, (νηστείες, πεγιότ, κάνναβη, μανιτάρια, κοκαΐνες κλπ).ή από κατευθυνόμενα οράματα των Ιησουΐτων και των κάθε λογής ροδοσταυροίτων  κλπ κλπ.
Κάντε ότι καταλαβαίνεται, αλλάξτε επάγγελμα , κλάψτε για τις αμαρτίες σας, πάρτε τα βουνά,  μα μην σταματάτε να αυξάνεστε, και να πληθύνεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

HTML

Powered By Blogger