Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Να γράψω κάτι, για όλα αυτά που με σκοτεινιάζουν αφαιρώντας μου την διάθεση να χαμογελώ στον κόσμο, στην ζωή μου σε ότι υπάρχει μέσα και έξω από μένα.
Έχω πολύ καιρό να γράψω φοβήθηκα γούβοσα , κρύφτηκα, με τόσα σωστά πικρά και καλά πράματα που γράφονται γύρω μου , εγώ δεν είχα κάτι να πω, για όλα αυτά που γίνονται γύρο μου , έχασα την μπάλα , σκέφτηκα, οι άνθρωποι δεξιοτεχνούν κι εγώ απεγνωσμένα προσπαθώ να πιάσω την μπάλα που έξυπνα πετούν αυτοί που παίζουν τα μήλα!
Μα να, που τώρα τα πλήκτρα πατώ με ένα αίσθημα άγριας χαράς! "-Θα μπω κι εγώ στο παιχνίδι !"Και μπήκα... Μα δεν θα βρίσω, δεν θα θίξω κανέναν άνθρωπο, ούτε ζώο,  ούτε  εμένα τον ίδιο.. Θέλω να μοιρασθώ την χαρά μου, Διαβάζεται΄;;! Την χαρά μου που σας γνωρίζω έναν έναν και όλους μαζί.  Γιατί σταμάτησαν οι χτίστες να γεμίζουν τα νησιά μας τσιμέντα, οι έμποροι να πουλούν το κρασί μας, τα παιδιά μας να βλέπουνε τσόντες ! Σταμάτησαν να κάνουνε τα κατσίκια γκάιντες,  τους κροκόδειλους τσάντες, τα δέντρα χαρτονομίσματα! Είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί μπορώ επιτέλους μέσα απ την τρέλα μου να σας ευλογώ! Σας στέλνω άπειρες ευλογίες! Ευλογίες που απεκόμισα μέσα απ την αγωνία μου για σας, την αγωνία μου να σας δω επιτέλους ευτυχισμένους! Ήταν τόσο απλό, έφτανε να θυσιάσω σχεδόν αναίμακτα την υπόληψη μου, το ήθος μου, τον καθωσπρεπισμό μου , έφτανε να τρελαθώ! Τη μεγάλη χαρά, τη ευτυχία, εδώ σε αυτήν την μικρή χώρα γεννήθηκε ο ευλογών  τους ανθρώπους, αυτού του αιώνα! Το 2012 Αυτοί η γενιά των ανήμπορων μικροαστών και τον απηυδισμένων πολιτικών και επιχειρηματιών, η γενιά των απελπισμένων χόμλες, λούμπεν, και εργαζομένων, έφερε στον κόσμο τον άνθρωπο της ανάσταση των ανθρώπων! Σκορπώ άπειρες ευλογίες , καταργώ τον θάνατο στο μυαλό σας, τα γηρατειά και τις αρρώστιες! Ναι καλά διαβάζετε! Και αυτά τα γραφτά είναι μόνο η αρχή της απόδειξης, ότι αληθινά είστε ευλογημένοι όλοι ανεξαιρέτως!
Αγαπημένοι συνηδιπόροι αυτού του πλανήτη κλάψτε από χαρά δακρύστε από αγαλλίαση που θα νιώθετε αυτήν την ανάσταση! Την πραγματικά χειροπιαστή ανάσταση, που κανένα δόγμα δεν μπορεί να  την βλάψει πια, και καμιά δοξασία να την αγγίξει, γιατί είναι ολοζώντανη και από έναν ζωντανό κι αναστημένο συνάνθρωπο σας, γραμμένη! Είναι γραμμένη τώρα σε αυτήν την χώρα για ολάκερο το στερέωμα του σύμπαντος κόσμου! Καλή αρχή λιπών, καλή και ευλογημένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

HTML