Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

H DYNAMH TOY APOLESTHENTOS LOGOY

...
Παρακάμψαμε το χρόνο γυρνωντας πίσω. Διωξαμε το φόβο αρθρώνοντας το Ονομα του.(*) Εξαφανίσαμε το κρύο κοιτώντας τον Ηλιο. Αγκαλιάσαμε τα πάντα αγαπώντας Προσπαθήσαμε να διώξουμε τη σκόνη που τόσο επίμονη σκέπαζε της άρρητες λέξεις....
...Και ο τροχος του κάρμα γύριζε παρασέρνοντας μαζί του τους αιώνες κι αυτοί με τη σειρά τους τη γνώση, αυτη τη θύμηση, ετσι στο τέλος μείναμε μόνοι. Γυμνοί απο φως και γνώση, μνήμη και παραδοχή, στοργή και αποδοχή.
Μα εμείς αδιαφορήσαμε για αυτή τη μοναξιά αδιαφορούμε για αυτή τη γύμνια και μόνοι ξεκινάμε να γυρίσουμε πίσω.
Να οι χαμένες νότες να ακουστή η ουράνια μελωδία, να ακουστη ο χαμένος Λόγος απ το ρεφρέν της ανθρωπινης αρμονίας. Δεν θέλουμε τέλεια όργανα. Μας φτάνει η καρδιά και μ΄αυτή την καρδιά θα μπορέσουμε να θεραπεύσουμε τα πάντα.
θΑ ΕΚΦΩΝΟΎΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ
ΘΑ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΕ
ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΎΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΆΘΕΤΑΙ.
..............................ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ................................................................................................

1) Η μαγεία του Λόγου γίνεται μέσα από τον ήχο που βρίσκεται στον κραδασμό που παράγεται από τη προφερόμενη λέξη.
2)Η προφερόμενη λέξη γεννιέται απο τη πνοή της ζωής ή την εισπνοή και γίνεται σάρκα με τον ήχο.

3)Ο ήχος δεν μπορεί να εκδηλωθεί παρά μόνο μέσα από την εισπνοή και την εκπνοή που κάνει να δονούνται οι φωνητικές χορδές.
4)Η είσοδος και η έξοδος της πνοής προκαλεί τον ήχο. Οτι αναπνέει δονείτε κι ότι δονείτε παράγει ήχο.
5)΄. Κάθε δόνηση είναι ήχος ακόμη κι αν δεν γίνεται αντιληπτό απο το αυτί σου.
6). Οσο βαθύτερα αναπνέουμε, τόσο ισχυρότερα εκδηλώνεται ο ήχος.
7).Υπάρχουν ήχοι εσωτερικοί και εξωτερικοί. Η εσωτερική φωνή είναι η φωνή της σιγής. Αυτή ακούγεται κάθε στιγμή στο άτομο που εισπνέει, εκπνέει και σκέφτεται. Είναι η φωνή που σε οδηγεί σε κάθε λεπτό της ζωής σου.
 1. Οι εξωτερικοί ήχοι έχουν σαν σκοπό να μας φέρουν στον εξωτερικό κόσμο, εξελίσσοντας τη συγκέντρωση μας και μας παρέχουν τη πραγματική μύηση και αμέσως εκδηλώνονται στον εξωτερικό κόσμο
 1. Η μύηση πετυχαίνεται με υψηλή έφεση, με βαθιά αναπνοή και με τέλεια άρθρωση.
{10). Το Εγω χειρίζεται τη γλώσσα της σιωπής.. Μιλάει στη συνείδηση με το δικό του τόνο.}(*)
 1. Η συνείδηση είναι η γέφυρα που ενώνει το σκεπτόμενο άτομο με το αντικείμενο της σκέψεις. Είναι το σώμα της σκέψεις.
 1. Η λέξη είναι η γέφυρα που ενώνει το σκεπτόμενο άτομο με το αντικείμενο της σκέψης. Είναι το σώμα της σκέψης.

 1. Η λέξη αποτελείτε απο γράμματα.
 2. Τα γράμματα της αλφαβήτου όλων των διαλέκτων είναι σύμβολα μιας γλώσσας μυστικής και εξυψωμένης ακόμα και οι αριθμοί.
 3. Μέσα απο την εισπνοή, της κρατημένης αναπνοής και της συγκέντρωσης μπορεί να διαβαστεί και να γίνει αντιληπτή η δράση της στο συμπαθητικό σύστημα.
 4. Σπάνιοι ήταν και είναι μέχρι σήμερα αυτοί που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν και να καταλάβουν το συμβολισμό των γραμμάτων. Αυτά τα απομακρυσμένα προϊστορικά σύμβολα των λαών,
 5. ...
( E.O.A.M. ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ / η δύναμη του απολεσθέντος λόγου / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1988) Αποσπάσματα
(*) του Θεου Στο κείμενο
 1. Υπάρχει ένα σύμβολο ευλογίας που αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο με το γράμμα του, που αν γραφτεί με το δεξί το χέρι παράγει μια ατμόσφαιρα ειρήνης, ευφορίας άμεσα η έμμεσα στο άτομο, ενώ αν χαραχτεί με το αριστερό παράγει σος και δυσφορία.
 2. Οι καλλιτέχνες που μερικές φορές φορές αποκρυπτογραφούν τα σύμβολα γίνονται δημιουργοί για την εποχή που ζουν . Στον νοητικό κόσμο θα εξακολουθούν να είναι πάντοτε σύμβολα, που είναι μοναδική γλώσσα της έμπνευσης, η οποία γίνεται αντιληπτή από τον κοσμικό νου του ατόμου.
 3. Τα σύμβολα (*)υπήρξαν πάντα σε όλες τις εποχές, σε όλες τις θρησκείες και σ΄ όλους τους ναούς. Αυτά τα σύμβολα είναι εικόνες των σκέψεών μας κι είναι σαν γέφυρες που οδηγούν το εσωτερικό στο εξωτερικό. ...
 4. Το κεφάλαιο που φέρει τον τίτλο προσευχή στο έργο “Το βασίλειο”, στο κεφάλαιο 26 διακηρύττει: “Είναι αναγκαίο να μιλήσουμε τώρα για την προσευχή, την επίκληση, την δέηση και τα μάντραμ ή λέξεις δύναμης. Όλες, αυτες οι μορφές που πραγματοποιούν μια δέηση στο εσωτερικό, είναι σαν ένα είδος νότα – κλειδί, ή συντονισμός με τη νοητική ατμόσφαιρα της φύσης. Το άτομο που συντονίζεται μέσα απο τη νότα – κλειδί της φύσης, πετυχαίνει ( ότι θέλει ) μέσα απο τη προσευχή, τη δέηση και την αίτηση. Ο μύστης (*) είναι σαν το αγαπημένο παιδί της μητέρας φύσης. Και σαν αγαπημένο παιδί αυτό κυβερνά μέσα από τη λέξη την συνείδηση της μητέρας του. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 5. Ο Μύστης προσπαθεί πρώτα απο όλα να εξαγνίσει τις επιθυμίες του ηλιακού πλέγματος, όπου αναπαύεται όλη η δύναμη του συστήματος. Στο ηλιακό πλέγμα συναντιούνται δύο δρόμοι: Ο ένας κατευθύνεται στο εσωτερικό κι άλλος (στον κρυφό εχθρό). Κι οι δύο είναι γεμάτοι φαινόμενα και δυνάμεις, αλλά ο Μύστης προσπαθεί να ενωθεί με το “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ”, προχωρεί κατ΄ ευθεία στο λυχνάρι του Αλαντίν χωρίς να ενδιαφερθεί για τις αποστάσεις του δρόμου.
 6. Στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης υπάρχει ένα νήμα που καταγράφει όλους τους ήχους της φύσης. Κάθε ένας από τους 7 φθόγγους, της φύσης, δονεί ένα ορισμένο μήκος στο αντίστοιχο κέντρο που οφείλεται στην ατομική του δομή. Μέσα απο τους 7 φθόγγους, ο Μύστης συνθέτει τη “χαμένη λέξη” και μπορεί να αφυπνίσει, να εξελίξει και να δραστηριοποιήσει την επιθυμία όλων των μαγνητικών κέντρων, ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο. Ακόμα ο μύστης χειρίζεται αυτά τα φωνήεντα πάνω στα κέντρα του ασθενή, κάνοντας να δονηθούν αυτά με αποτέλεσμα να θεραπευτεί. Π.χ. Η ακεφιά και η οκνηρία εξαφανίζονται όταν ενεργοποιηθεί το κέντρο του λάρυγγα με το φωνήεν (χε), σε μουσική νότα (σι) ,και σε χρώμα βιολέ.
 7. Οταν επικαλούμαστε ένα κέντρο μέσα απο έναν κατάλληλο ήχο είναι σαν να χτυπάμε την πόρτα αυτού του κέντρου. Και αν αυτός που χτυπάει το κάνει με αγνότητα η πόρτα θα ανοιχτεί.. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι φθόγγοι ή λέξεις που χρησιμεύουν για να καθαρίσουν την αύρα μας. Αυτή είναι η προέλευση της προσευχής και των επικλήσεων όλων των θρησκειών του κόσμου και όχι οπως πιστεύεται τελευταία οτι ο Θεός μπορεί μέσα από μιά προσευχή που του απευθύνουμε να ανακαλέσει ένα νόμο του και να αλλάξει γνώμη οπως συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι.
 8. Κάθε άτομο έχει μια νότα – κλειδί ή εσωτερικό όνομα σφραγισμένο απο αυτό το ίδιο πρίν ενσαρκωθεί και δεν μπορεί να αποκαλυφθεί εκτός αν βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής ή της ανάβασης απο το νευρικό σύστημα.. Είναι η δημιουργική ενέργεια ή το άτομο – διδάσκαλος αυτης της ενέργειας που αν ανέβει μέχρι τον εγκέφαλο ή ναό, εκεί που είναι η νοητική ατμόσφαιρα, θα του δώσει αυτό το όνομα, (πράγμα που αναφέρει η αποκάλυψη) ή κλειδί - -νότα που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίσει παρά μόνο αυτός που κατάφερε να νικήσει τον εαυτό του. Αυτό το όνομα μπορεί να γίνει γνωστό στο διάστημα της ζωής μέσα απο εκούσιο θάνατο (Ελευσίνια- μυστήρια -θεία λειτουργία, κλπ)ή μετα απο μια μετάβαση που ονομάζεται φυσικός θάνατος. Τέτοιο όνομα είναι το κλειδί του θησαυρού που πρέπει να δοθεί στον κόσμο, (για να γλιτώσει από κάθε την κρίση)
  ( E.O.A.M. ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ / η δύναμη του απολεσθέντος λόγου / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1988) Αποσπάσματα
  25.Κάνει να δονηθούν  τα μαγνητικά κέντρα και να ανοιχθούν τα κύτταρα και τα άτομα του σώματος - ναού στους ήχους των ηλιακών δυνάμεων με σκοπό να τα προετοιμάσει, να τα καθαρίσει και να τα ανοίξει για το φως του ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ.
  Ολα τα τυπικά, ψαλμοί, προσευχές και τελετουργίες όλων των θρησκειών, τίποτε άλλο δεν είναι
   παρά αντανακλάσεις αυτών των επικλήσεων.(*) Η θρησκευτικοί αρχηγοί πιστεύουν οτι ολες οι τελετουργίες δεν είναι παρά επαναλήψεις γεγονότων που είχαν συμβεί στο παρελθόν.
  Η τελετουργία που εκτελείτε από έναν ιερέα που είναι ταυτόχρονα και μύστης(**), αποτελεί την ισχυρότερη θαυματουργεία (****) που μπορεί να διανοηθεί κανείς. Οταν ο ιερέας είναι οχι ο κοινός κληρικός, λειτουργεί προκαλώντας ένα παράξενο φαινόμενο στο πλήθος. Οι λέξεις του και οι επικλήσεις του κάνουν να δονηθούν τα σώματα των εκκλησιαζομένων, και το ανώτερο Εγώ αυτής της ομήγυρης γίνεται σαν μια λευκή σελίδα, έτοιμη να δεχθεί τις απλές αλήθειες που δίνονται απο την Αγία Γραφή.
  Όταν ο Ιερέας (*) επικαλείται την υπεριλιακή δύναμη γεμίζει απο αυτή τη δύναμη, την κατευθύνει, αυτή την χριστική δύναμη στο ψωμί και στο κρασί (*a). Αυτά τα στοιχεία εμποτίζονται με την επικαλούμενη δύναμη, αλλάζουν ακόμα και γεύση και ο ιερέας μπορεί να δεί  ακόμα τη φλόγα που εκπέμπουν μέσα απο την χριστική ενέρεια σε ένα άλο χριστικο στοιχείο (ονομαζόμενο το σώμα και το αίμα του Χριστού).
  Οταν οι πιστοί το πίνουν και το τρώνε αυτό το χριστικό στοιχείο, το ανώτερο Εγω εμποτίζεται με θείες ενέργειες και αρχίζουν να αισθάνονται τις αλήθειες του ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ. Αυτές που μένουν χαραγμένες κατα τρόπο ανεξίτηλο και τότε παίρνουν δρόμο για τον εσωτερικό κόσμο για να ενωθούν με τον Εσώτερο. Ευτυχισμένος ο ιερωμένος που μπορεί να εσθανθεί αυτές τις αλήθειες, ευτυχισμένοι και οι πιστοί που απο αυτόν κοινωνούν παίρνοντας τροφή για τα τρία σώματα (*b)
  26. Η (μαγεία) της επίκλησης μέσα απ τον λόγο ήταν γνωστή απο τους αρχαίους χρόνους που γνώριζαν ότι ορισμένοι ήχοι προκαλούν φυσικά φαινόμενα.
  Παρακολούθησα κάποτε ένα φαινόμενο που προκάλεσε βροχή έπειτα από μακρυά ανομβρία. Διδάσκαλοι και μαθητές ενωμένοι σε αλυσίδα, είπαν τραγουδιστά μια συλλαβή για κάποιο χρονικό διάστημα και σε χρόνο λιγότερο από δυο ώρες μετά, ο ουρανός που ήταν αίθριος σκεπάστηκε ξαφνικά από πυκνά σύννεφα και μια καταρρακτώδης βροχή έπεφτε καθ΄ όλη τη νύχτα. Άλλη νότα-κλειδί αν εκφωνηθεί σε άλλη περίπτωση κάνει να σταματήσει η βροχή.
  Ετσι τέτοιες νότες της φύσης όταν προφέρονται καλώς και γίνονται σωστά αισθητές, προσφέρουν γνώση, ισχύ και αρετή.
  27.

  1. Αυτοί οι ήχοι κλειδιά αφυπνίζουν επίσης τη θύμηση του μακρινού παρελθόντος και των προηγουμένων ζωών.
   Αυτές οι αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τίποτε το ευχάριστο, γιατί η θύμηση σε κάνει να ξαναδοκιμάσεις όλους τους πόνους και τα βάσανα κάθε μιας από τις ζωές που έρχονται στη θύμησή σου, τα λάθη σου, κάνοντας σε να ξαναζήσεις γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.
   Υπάρχουν νότες-κλειδιά για όλα τα στοιχεία της φύσης που ονομάζονται (Θεοί-Αρχες). Αυτά τα (στοιχεία) είναι αρκετά υπάκουα στον αγνό άνθρωπο ή σ αυτόν που αποβλέπει στην άνοδο. Με μια μικρή επίκληση προφέροντας το μάντραμ 'η το όνομα του στοιχειακού, αυτό έρχεται να παράσχει υπηρεσίες στον άνθρωπο, όπως θα σου εξηγήσουμε σε μελλοντικές εργασίες.
  2. Κάθε γράμμα αντιπροσωπεύει έναν (θεο) και εγκλείει μια μαγική δύναμη. Κάθε γράμμα εκπέμπει φως, έτσι όπως είπαμε το γράμμα Α αντιπροσωπεύει όλες τις ιδέες που κυβερνούνται από την ενεργητική αρχή. Άνθρωπος, (πατέρας Θεός) , φως χρώμα και πολλές άλλες . Κάθε ένα από τα γράμματα αντιπροσωπεύει πολλές έννοιες υπερβατικές.
  3. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι με τη προφορά κάθε γράμματος ή συλλαβής το αίμα ρέει σε καθορισμένο σημείο του σώματος.
  4. Οι φθόγγοι είναι η βάση πάνω στην οποία οικοδομούμε όλο τον κολοσσό του ιδιώματος.
  Μετά από αυτές τις εξηγήσεις μπορούμε να μπούμε πια στο πεδίο της πρακτικής εφαρμογής.


  ------------------------------------------ΑΣΚΗΣΕΙΣ--------------------------------------
  Διευκρίνηση εδώ δεν πατρονάρουμε ούτε διαφημίζουμε καμια δοξασία. Παρουσιάζουμε  οτι είναι  ενδιαφέρον σε κάθε αναζητητή. Τα παραπάνω είναι μελέτες, και αφορούν την ΚΑΒΑΛΛΑ.
  Υπάρχουν στην Καβάλλα 72 Ιερά ονόματα που είναι θεραπευτικά μάντραμ. Οι Μωαμεθανοί θεραπευτές,συνηθίζουν να τα μεταχειρίζονται.
  Οι Καββαλιστες βεβαιώνουν οτι κάθε γράμμα έχει μια δύναμη απεριόριστη. Καθένα απο αυτά τα φωνήεντα ερεθίζει ορισμένα νευρικά κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού!
  Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η πρακτική εφαρμογή


2 σχόλια:

 1. Κάθε άτομο έχει μια νότα – κλειδί ή εσωτερικό όνομα σφραγισμένο απο αυτό το ίδιο πρίν ενσαρκωθεί και δεν μπορεί να αποκαλυφθεί εκτός αν βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής ή της ανάβασης απο το νευρικό σύστημα.. Ίσος εκλαϊκευμένα, να υποθέσουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν φοβούμαι τον θάνατο , ότι μιαζη με αυτών είναι που με φοβίζει !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

HTML